Opendeurdag

10 september - 9u t.e.m. 18u

Welkom bij Re.Charge!

In Antwerpen op het bruisende eilandje aan het water vind je sinds 2022 onze high-end boutique gym & bar.
Een vernieuwend concept waar jij in alle rust kan sporten of even kan ontspannen in het midden van de drukke stad.

Geen klassieke, anonieme, luide fitness zoals je er zo velen vindt
maar een plek waarin zachtheidverbondenheid én deskundige begeleiding centraal staan. 

Ontdek op onze opendeurdag ons ruime aanbod aan groepslessen, small group training, voedingsbegeleiding en personal training, gratis en voor niets!

Daarnaast kan je in onze bar ook genieten van onze healthy food & drinks,
of kan je re.chargen at home met de fantastische producten uit onze selfcare shop.

Probeer gratis onze groepslessen op onze opendeurdag

Sporten bij Re.Charge, dat is als thuiskomen.

In onze warmezachte omgeving ontvangen wij je graag in ons ruime aanbod aan groepslessen. Onze groepslessen vinden telkens plaats in kleine, gezellige groepen van maximaal 12 deelnemers. Door de lessen in kleine groepen te geven is de lesgever in staat om iedereen individueel bij te sturen en feedback te geven waar nodig tijdens de les. Zo creëren wij voor jou een veilige omgeving om bij te leren en vooruitgang te boeken, met respect voor je eigen lijf.

Naast deskundige begeleiding hechten wij ook erg veel belang aan een respectvolle, veilige omgeving, waar iedereen zich thuis kan voelen. Iedereen op elk niveau is bij ons welkom. Oefeningen worden steeds aangeboden met eenvoudigere en pittigere alternatieven, zodat iedereen samen kan sporten op zijn/haar eigen niveau. Plezier en verbinding met jezelf én met anderen staat in onze lessen altijd centraal.

Wil je gratis een groepsles uitproberen? Dat kan op onze opendeur! Het enige wat jij hoeft te doen is je hieronder even registreren onderaan deze pagina!

Maak kennis met onze personal training, small group personal training en voedingsbegeleiding

Heb je nood aan intensievere individuele begeleiding op vlak van beweging of voeding? 

Heb jij een bepaald sportief doel dat je graag wilt bereiken? Of wil jij graag starten met sporten, maar weet je niet goed hoe? Dan kan je bij Re.Charge ook terecht voor individuele personal training. Spring gerust eens binnen op onze opendeurdag om kennis te maken met onze personal trainers, we helpen je met plezier verder!

Ben je op zoek naar een laagdrempeligere manier van personal training? Dan bieden we ook small group personal training aan: personal training in groepjes van maximaal 4 personen. Je kan dit op onze opendeurdag gratis en voor niets komen uitproberen, je moet je alleen even via de applicatie hieronder registreren onderaan deze pagina!

Ben jij op zoek naar deskundige begeleiding voor een gezond en voedzaam voedingspatroon? Wil je komaf maken met emo-eten en eetbuien? Onze diëtiste begeleid je met veel plezier. Volg op onze opendeurdag om 12u30 een gratis en vrijblijvende infosessie over onze voedingsbegeleiding. Je hoeft niets anders te doen dan je even te registreren onderaan deze pagina!

Registreer je hier voor een gratis groepsles, small group training of infosessie voedingsbegeleiding

Kan je er niet bij zijn op onze opendeurdag?

Ben je toevallig niet beschikbaar op 10 september en wil je wel heel graag eens kennismaken? Dan leggen wij je met veel plezier op een ander moment in een volledig gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprekje onze werking uit. Je kan dit gesprek inboeken via onderstaande knop.