StandaardPage__Lijn_onderTitel__Desktop

Welkom in onze pop-up! De opening van onze eigen zaak op het Eilandje in Antwerpen moesten we jammer genoeg verplaatsen naar januari. Toch moet je niet langer wachten om van onze Re.Charge vibe te proeven, wij gingen op zoek naar een oplossing! Op onze pop-up locatie in Antwerpen kun je nu al kennis maken met ons Re.Charge concept en onze Re.Charge vibe.

Are you ready to Re.Charge with us? Because we sure as hell are!

Onze groepslessen

In de pop-up kan je eerst en vooral kennismaken met een deel van ons fantastisch aanbod aan groepslessen. Zo krijg jij een uniek voorproefje van hoe het voelt om deel uit te maken van onze Re.Charge family. 

In deze groepslessen staat liefde voor je lijf, tijd maken voor jezelf en verbinding met anderen centraal. Onze groepslesgevers staan alvast te popelen om jou in onze Re.charge vibe onder te dompelen.

 

Onze beurtenkaarten

In onze shop kun je een beurtenkaart aankopen voor deze groepslessen. Je hebt hier twee opties;

  • ofwel ga je voor een try-out card van 19€
  • ofwel voor een 10-beurtenkaart van 140€.

Met deze beurtenkaart kun je deelnemen aan elke les van ons groepslessenrooster. Wij raden je aan direct voor een 10-beurtenkaart te gaan. Op die manier kun je de verschillende lessen & lesgevers uittesten en aanvoelen wat het beste bij jou past.

 

Inschrijven voor een les

Inschrijven voor de lessen is zeer simpel. Van zodra je 1 van onze beurtenkaarten hebt aangekocht, krijg je een mailtje met instructies. In het kort komt het erop neer dat je via deze link jouw lessen kan inboeken. Hiervoor dien je in de tweede stap bij gegevens steeds op ‘Claim jouw abonnement’ te drukken & jouw e-mailadres in te geven. Als er dingen onduidelijk zijn, stuur dan gerust een mailtje naar info@recharge.be.

Onze locatie

Onze pop-up locatie bevindt zich in Lambermontstraat 27 in Antwerpen. Dit is een zijstraat van de Marnixplaats. Parkeren kan er soms moeilijk zijn, dus neem bij voorkeur het openbaar vervoer of reken wat tijd voor de les zodat je rustig een parkeerplekje kunt uitzoeken.

Het uurrooster

Momenteel zijn we volop bezig met het uittesten van ons uurrooster. Op deze manier kunnen we veel beter inschatten op welke momenten we groepslessen dienen in te plannen wanneer onze zaak op ‘t Eilandje in januari opengaat. Het kan dus gebeuren dat het rooster wekelijks lichtjes wijzigt. Ten laatste woensdag laten we jou het definitieve uurrooster van de lessen weten, zowel op deze website pagina als op onze socials

We zijn nog volop aan het groeien, daarom kan het zijn dat voor sommige groepslessen nog niet genoeg mensen zich inschrijven. Als jij de enige bent die is ingeschreven voor een les, zullen we deze helaas moeten cancellen. Als dit gebeurt, krijg je van ons altijd een berichtje, ten laatste 8 uur voor de start van de les. 

 

StandaardPage__Lijn_onderContentBlok1__Desktop

Onze personal training

Voor onze personal training werken we hoe dan ook met een gratis intake call. Op deze manier kan je jouw personal trainer eerst leren kennen voor je besluit met haar aan de slag te gaan. 

Wanneer je geïnteresseerd bent, dien je eerst een online intake formulier in te vullen. Na het invullen zullen wij jou een mailtje sturen om een allereerste intake call met jouw personal trainer in te plannen. In deze call, kom je van ons te weten hoe we precies te werk gaan maar wordt er ook tijd gemaakt om  jouw specifieke situatie wat beter in kaart te brengen. Na dit gesprek kun je uiteindelijk beslissen of je met ons aan de slag gaat. 

Indien je een sessie met jouw personal trainer wil inplannen, dien je eerst een 10-beurtenkaart aan te kopen op onze shop. Deze kost 600€. We weten dat het om veel centjes gaat, maar wij kiezen hier direct voor een 10-beurtenkaart omdat 1 enkele beurt met jouw personal trainer voor ons heel veel werk vraagt én voor jou heel weinig effect heeft. Wanneer je de beurtenkaart aankocht, kan je per mail een afspraak vastleggen met je trainer. 

Heb je nog extra vragen omtrent onze personal training, dan mag je steeds een mailtje sturen naar info@recharge.be.

Personal Training - 10 beurten