Wil je graag deel worden van onze Re.Charge family?

Wij kunnen niet wachten om jou in onze family te verwelkomen. Laat ons even weten waar je vooral naar op zoek bent en wij wijzen je met veel plezier de weg! 

WORD LID - Fitness

Fitness

WORD LID - Groepslessen

Groepslessen

WORD LID - Personal training

Personal training

WORD LID - Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Fitness

Ben jij op zoek naar een fitness waar jij je eindelijk echt thuis kan voelen? Waar ieder lichaam welkom is en jij in alle rust kan genieten van je workout? Of ben je op zoek naar deskundige begeleiding bij jouw fitness journey? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij leggen je met heel veel plezier en geheel vrijblijvend onze werking uit tijdens een koffie & kennismakingsgesprek.

Boek hieronder jouw gesprek in en dan zien we je snel! Tot dan!

Groepslessen

Ben je op zoek naar een groepsles die aanvoelt als thuiskomen?
dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Er is natuurlijk geen betere manier om onze groepslessen te leren kennen dan ze gewoon eens uit te proberen.

Boek daarom hieronder jouw gratis try-out in en probeer een groepsles naar keuze uit!

Tot dan!

Voedingsbegeleiding

Een gezonde relatie met je eigen lijf en voeding ontwikkelen, het blijkt voor velen een uitdaging te zijn. Bij Re.Charge helpen wij je met veel plezier op weg naar een gezond en voedzaam eetpatroon dat echt bij je past.

Onze diëtistes, gespecialiseerd in de principes van intuïtief eten, helpen je met veel plezier op weg.

Tijdens een gratis en vrijblijvend koffie & kennismakingsgesprek leggen wij je met plezier onze werking uit!

Personal training

Personal training neemt de laatste tijd ontzettend aan populariteit toe. Ook wij geloven bij Re.Charge sterk in de kracht van personal training. Een persoonlijke aanpak en een plan op maat zorgt ervoor dat jij niet alleen correct leert bewegen, maar ook op de manier die het best bij jouw unieke lichaam past.

Het doel van personal training is in onze ogen dat jij niet alleen sterker en fitter wordt, maar dat je je daarnaast ook écht beter in je vel zal voelen. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend koffie & kennismakingsgesprek leggen wij je met veel plezier alles over ons personal training aanbod uit.

Koffie &
Kennismaking

Interesse om bij ons te sporten?

Bij Re.Charge geloven we in een persoonlijke aanpak en een warme ontvangst. Daarom nodigen wij je heel graag bij ons uit voor een volledig gratis en vrijblijvend koffie & kennismakingsgesprek. Onder het genot van een hartverwarmende koffie of thee, nemen wij jou graag mee door ons aanbod en leggen wij je met veel plezier uit wat je bij Re.Charge allemaal kan verwachten.

Koffie en kennismaking

Try-out
week

Interesse om bij ons te sporten?

Omdat wij begrijpen dat jij graag eens een groepsles of de free gym uitprobeert, vooraleer je effectief een Re.Charge abonnement aankoopt, bieden wij jouw graag een gratis try-out week aan. Vraag jouw proefweek aan via de knop hieronder en je kan een week lang alle groepslessen en de free gym uitproberen. 

Uurrooster Mobile

Andere vragen?